Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca, Hastanemizi Ziyaret Etti.
11 Kasım 2022

Çeşitli ziyaret ve programlara katılmak üzere ilimize teşrif eden Sağlık Bakanımız Dr. Sayın Fahrettin Koca Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatan hastalarımızı ziyaret ederek sağlık çalışanlarımızla bir araya geldi.

Sayın Bakanımızı hastanemiz ziyareti esnasında Hastane Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Yakup Çetinkaya ve hastane yönetimimiz karşıladı. Hastane ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Bakanımız Dr. Fahrettin Koca, burada tedavi gören hastalarımızı da ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Dâhiliye servisindeki hastalarla yakından ilgilenen Bakanımız Dr. Fahrettin Koca, tedavi süreçleriyle ilgili Başhekim Yardımcımız Dâhiliye Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Kader Zeybek Aydoğan’dan bilgi alarak ardından sağlık çalışanlarımız ile bir araya gelerek hasbihal ettiler.

Ziyarete Sağlık Bakan Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Sabahattin AYDIN ve Sayın Halil ELDEMİR, Kamu Hastaneleri Genel Müdürümüz Doç. Dr. A. Zülfikar AKELMA, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürümüz Sayın Dr. Mehmet KOCA, Sağlık Yatırımları Genel Müdürümüz Sayın Hüseyin İNCEÖZ, Niğde Valimiz Sayın Mustafa Koç, Niğde Milletvekilimiz Sayın Selim Gültekin ve Niğde Belediye Başkanımız Sayın Emrah Özdemir eşlik ettiler.

• CAN_0201.JPG
  • behlul.jpg