Hastanemizde Aile Hekimliği Polikliniği Hizmet Vermeye Başladı.
04 Şubat 2022

Hastanemiz de Aile Hekimliği Polikliniği Hizmet Vermeye Başladı.

Konuyla ilgili Açıklama Yapan Hastanemiz Başhekimi Uzm. Dr. Yakup Çetinkaya;

‘’Aile Hekimliği tanım olarak; birey, aile ve toplum sağlığına katkıda bulunmak üzere, çocukluk ergenlik, erişkinlik ve ileri yaş gibi yaşamın bütün evrelerinde ve süreklilik içinde, cinsiyet, yakınma, hastalık gibi herhangi bir ayrım yapmaksızın, sağlığın korunması ve geliştirilmesi ile karşılaşılabilinir tüm sağlık sorunlarının erken tanı, tedavi, izlem ve rehabilitasyonuna yönelik olarak ve de tıp etiği ilkeleri ile uyum içinde çağdaş, nitelikli, kanıta dayalı bir sağlık hizmeti sunabilmek için gerekli bilgi, beceri ve tutumları edinmiş olmayı gerektiren bir uzmanlık dalıdır.

Aile Hekimliği uzmanlarımız yeni açılan polikliniğimizde her gün hastalarımıza hizmet vereceklerdir. Tüm hastalarımıza Aile Hekimliği polikliniği olarak yaş cinsiyet ayrımı yapılmaksızın hizmet verilecektir. Aile Hekimliği Polikliniğimiz, Hastanemiz poliklinikler binası 2.katındadır. Dr. Öğr. Üyesi Yasin Altun ve Uzm. Dr. Halime Dilber Balcı tarafından hastalarımıza poliklinik hizmeti vermeye başlamışlardır. Niğde’mize hayırlı olsun.’’ dedi.