Hastanemizde 4 ncü Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Proğramı Başladı
29 Ocak 2018

Ömer Halisdemir Üniversitesi Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Niğde,Karaman,Hatay ve Aksaray illerinden katılan 10 kursiyer hemşire ile başladı.
Genel Sekreterimiz Dr. Hidayet ÇINAR, sertifikalı eğitim programının başlaması sebebiyle kursiyerlerle bir araya geldi. Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Neslihan Ecer'den eğitimle ilgili bilgi alan, Genel Sekreterimiz Dr. Hidayet ÇINAR; hemşirelikte önemli bir eğitim programı olan sertifikalı yoğun bakım hemşireliği kursunun, çalışanların mesleklerini daha iyi bir şekilde icra etmesi için önemli bir fırsat olduğunu söyledi ve katılımcılara meslek hayatlarında başarılar diledi. Eğitim programı 18 Temmuz da bitecek.