Hastanemizde Beyin Tümörü Ameliyatı Başarılı Operasyon ile Gerçekleştirildi
17 Aralık 2018

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanemizde beyin tümörü ameliyatı başarıyla gerçekleştirildi. 76 yaşındaki Durmuş İlhan İsimli hastanın ameliyatı hastanemiz Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniğinden Op. Dr. Usame Rakip ve Dr. Engin Elmacı tarafından gerçekleştirildi.

Hastanemizde yapılan operasyon ile ilgili Beyin ve Sinir Cerrahisi Op. Dr. Usame Rakip;” Eğitim ve araştırma hastanesi olarak tıbbi malzeme ve cihazlarla imkanlarımızı her geçen gün gelişiyoruz. Ameliyatla tümör bütün olarak çıkarıldı. Ameliyat sonrası hastada herhangi bir defisit gelişmedi ve serviste yürüyebilir durumda yatmaktadır. İlimizde ilk defa yapılan beyin tümörü ameliyatının artık hastanemizde başarılı bir şekilde yapılmış olup, önümüzdeki günlerde taburcu edeceğiz ‘dedi.

Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniğinden Op. Dr. Engin Elmacı; ‘Bizim için önemli olan hastamızın ameliyata nasıl girdiyse aynı şekilde hiçbir olumsuzluk yaşanmadan ameliyattan çıkması idi, hastane olarak her gün imkanlarımız artmaktadır ve buna benzer ameliyatları başarılı bir şekilde yapmanın insanları sağlığına kavuşturmanın mutluluğunu yaşamaktayız hastane idaremize ve servis hemşirelerimize teşekkür ederim. ‘ dedi.

Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Bilal Günaydın “Hastanemizin tüm tesislerimizde hastalarımıza en iyi sağlık hizmeti vermek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanemizde Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniğinde başarılı bir şekilde gerçekleşen beyin tümörü ameliyatından dolayı tebrik ediyorum. İlimizde ilk defa yapılan bu tür ameliyatlarla birlikte hastalarımızın başka sağlık kurumlarına gitmeden tedavilerini hastanelerimizde gerçekleştirilecekler. Bu ve bunun gibi zor vakaların artık kalıcı şekilde tesisimizde yapılması Niğde için büyük şans” dedi.

• 1 (5).jpg
  • 1 (1).jpeg