Hastanemiz Kalite Ve Memnuniyet Arttırma Çalışmalarına Devam Ediyor
12 Kasım 2018

Hastanemiz yenilenme ve değişim çalışmalarında süreklilik öngören vizyonu kapsamında, hastaneye gelen hasta ve hasta yakınlarının tam memnuniyet duymasını amaçlayan çalışmalar devam ediyor.

Hastanemiz acil girişi ve acil sarı alanda oluşan yoğunluğu önlemek amacı ile acil servis içinde hasta kayıt ve acil triyaj olmak üzere oluşturulan yeni alanlar ile hem sarı alandaki yoğunluğun önüne geçildi hem de hastalarımızın daha akıcı bir hizmet almasına imkân sağlanmış oldu.

Hastane yönetimince yapılan yenileme ve yapım çalışmalarıyla daha sağlıklı bir ortam oluşturmak amacı ile 530 yatak kapasitesi ile hizmet veren hastanemizde modernleşme çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.  Yapılan çalışmalar ile hastanede bulunan eskimiş lavabo ve tuvaletler kısa süre içerisinde yenilenerek kullanılabilir hale getirildi. Yenileme çalışmaları hasta ve hasta yakınlarını memnun etti.

• acill.jpg
  • acilwc.jpg