Hastanemizde Asfaltlama, Otopark ve Peyzaj Çalışması
07 Kasım 2018

Niğde Belediyesi ekipleri tarafından, Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanemiz içerisindeki yollara, çocuk acil ve erişkin acil önündeki alanlara asfaltlama çalışması gerçekleştirildi. Ayrıca İl Özel İdaresi ekipleri, hastanemiz idaresi tarafından belirlenen alanlarda yeni otopark ile çevre düzenlemesi ve hastane bahçesini güzel bir görünüme kavuşturmak ve otopark sorununa çözüm bulmak için çalışmalara başladı.

Hastanemizde Valiliğimiz koordinatörlüğünde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Bilal Günaydın; “Hastanemizin çevresinde belediyemiz ve il özel idaresi ekiplerimiz tarafından gerekli asfaltlama, otopark ve peyzaj çalışmaları yerine getiriliyor. Amacımız hastalarımıza, hasta yakınlarımıza, ziyaretçilerimize ve hastane personelimize daha kaliteli hizmet götürmek. Buna istinaden Sayın Valimize, Belediye Başkanımıza, İl Genel Meclis Başkanımıza ve İl Özel İdare Müdürlüğümüze teşekkür ederiz.” dedi.