GETAT Polikliniğinde Tıbbi Farmakoloji Uzmanı Prof. Dr. Ertuğrul Kaya Hizmet Vermeye Başladı.
28 Mart 2024

Hastanemiz Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Polikliniğinde Tıbbi Farmakoloji Uzmanı Prof. Dr. Ertuğrul Kaya hizmet vermeye başladı. GETAT Uygulama Polikliniğimize gelerek veya hastanemizi arayarak 5201-5202 dâhili telefondan detaylı bilgi alabilirsiniz.
GETAT Polikliniğinin hizmete açılmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Hastane Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Yakup Çetinkaya “Bilindiği üzere alternatif tıbba Bakanlığımız büyük önem vermektedir. Yeni başlayan Tıbbi Farmakoloji Uzmanı Prof. Dr. Ertuğrul Kaya hocamızla 11 farklı tedavi yöntemi ile hastalarımıza hizmet vereceğiz. Bu tedavi yöntemleri hastanemizde hijyenik şartlarda yapılmaktadır. Yeniden hizmete açılan polikliniğimizde, geleneksel ve modern tedavi yöntemlerinin birlikte kullanımı ile hastalara mümkün olan en iyi sağlık hizmetini sunacağız“ dedi.

• getat