Tıpta Uzmanlık Kurulu Tarafından Uzmanlık Eğitimi Programları için Gözlem ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.
23 Şubat 2024

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanemizde Tıpta Uzmanlık Kurulu tarafından kabul edilecek Uzmanlık Eğitimi Programları için gözlem ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Tıpta Uzmanlık Kurulu Üyesi Sn. Prof. Dr. Osman Hakan Gündüz ve Tıpta Uzmanlık Kurulu Sekreteryası Sn. Oğuzhan Üner hastanemizde gözlem ve değerlendirmelerde bulunarak Anabilim Dalı Başkanı olan akademisyenlerimizle ve araştırma görevlileriyle görüşmeler ve değerlendirmeler yaptı. Ziyarette hastanemiz bünyesinde uzmanlık eğitimi verecek olan klinikleri değerlendiren ve sağlık hizmet sunumu için eğitim olanaklarını gözden geçiren Tıpta Uzmanlık Kurulu Üyelerine Hastanemiz Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Yakup Çetinkaya teşekkür etti.

• tıpta uzmanlık kurulu