14 Mart Tıp Bayramı Kutlu Olsun
13 Mart 2020

Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle sağlık çalışanlarını makamında kabul etti.
Kabulde; İl Sağlık Müdürümüz Dr. Dursun Koç, Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek’in eşi Kamu Hastaneler Birliği Başkan V. Dr. Çiğdem Olgun Şimşek Hanımefendi, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan V. Dr. Nagehan Taştekin, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Harun Yardımcı, Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastane Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Bilal Günaydın ile sağlık çalışanları bulundu.
Gerçekleştirilen ziyaret vesilesiyle tüm hekimlerin 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladığını dile getiren Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek “Mutlu ve huzurlu bireylerden oluşan toplumların en temel şartı, kaliteli ve etkin hizmet sunan, iyi ve kolay erişilebilir bir sağlık sistemi olup, sağlıklı yaşam her bireyin temel hakkıdır. Bu bağlamda; sağlıklı toplum olabilme yolunda Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden tam manasıyla yararlanabilmeleri için her türlü zorluğa rağmen hizmet sunan hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımızın, insanları sağlığına kavuşturmak ve hayatlarını kurtarmak adına gece gündüz demeden insanüstü bir özveri ile gösterdikleri gayret her türlü takdire şayandır.
Özellikle son yıllarda Niğde olarak sağlık alanında ciddi mesafeler kat ettik. İlimiz artık hasta sevk eden değil; hasta kabul eden bir il haline geldi.  Ben bu konuda emeği geçenlere teşekkür ediyor; tekrar tüm doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramlarını kutluyorum” dedi.
Ziyarette, Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek yılın hekimleri olarak seçilen Hastanemiz FTR Uzmanı Dr.Musa Polat’ı, Aile Hekimi Dr.Cemil Erdem’i tebrik ederek başarı belgesi verdi.

• DSC_6535.JPG
  • DSC_6525.JPG