2. Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Programı Tamamlandı
07 Ocak 2019

Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanemizde gerçekleştirilen 2. Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Programı’nda, 3 hafta teorik, 3 hafta uygulama programlarına katılan 10 kursiyere sertifika belgeleri verildi.

Hastanemiz Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Bilal GÜNAYDIN; “Yoğun bakım sertifikalı eğitim programının amacı, karmaşık bir uzmanlık alanı olan yoğun bakımlarda çalışacak ya da çalışan sağlık profesyonellerinin bilişsel, psikomotor, humanistik ve sorun çözme becerilerini birlikte kullanarak, güvenli, etkin ve kaliteli sağlık bakımı verebilmesini sağlamaktır. Ayrıca hasta ve ailesinin bakım gereksinimlerini karşılayabilecek bilgi ve beceri donanımına sahip olmaları ve bunları çalışma alanlarına yansıtabilmeleri amaçlanmaktadır. Sertifika programında görev alan, program sorumlularına ve kıymetli çalışanlarımıza teşekkür eder kursiyerlerimize meslek hayatlarında başarılar dilerim.” açıklamalarında bulunmuştur.

Hastanemiz Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Cennet Kansu ise açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“26 Kasım – 07 Ocak tarihleri arasında 2. Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Programı gerçekleştirilmiş ve 3 hafta teorik, 3 hafta uygulama programlarını 10 kursiyerimiz de başarı ile tamamlamıştır. Eğitimlerimiz bilgi birikimine sahip alanında uzman kişiler tarafından verilmektedir. Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Programının üçüncüsü Mart 2019 olarak planlanmaktadır.” dedi.

Kursiyerlerimize katılım belgeleri, Hastanemiz Başhekim Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Arslan Gülen, Hastanemiz Başhekim Yrd. Dr. Kübra Öztürk, Yoğun Bakım Sorumlu Anestezi Uzm. Dr. Mustafa Kaçmaz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Cennet Kansu, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yrd. Salih Şahin, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yrd. Ayşegül Akansel, Yoğum Bakım Sorumlu Hemşireleri Canan Atakan ve Yahya Tahta tarafından verilmiştir.